Tilbage til webshop

Vores eventyr

Vi er en dansk familie Jane og Thomas Olesen fra Lystrup i det nordlige Aarhus, hvor vi i det daglige driver et bageri med tilhørende bagerforretning. Vores børn er store og delvis flyttet hjemmefra. 

Vi har gennem de sidste mange år rejst meget sammen med vores børn. Det er bl.a. blevet til rigtig mange ture til Maldiverne, og derfor har vi nu sammen med børnene kastet os ud i et familieeventyr at både bygge og drive et dansk 🇩🇰 hotel på Maafushi Maldiverne.


Hotellet

Vi har købt og overtaget et hotelbyggeri som var godt igang og nået op til 3 etagers højde.

Hotellet var en stort set rå skal da vi overtog det, hvilket har gjort det muligt fra starten at ændre radikalt i både planløsning og facade, størrelse af vinduer m.m.

Vi har ændret på ALT.

En stor ting har været at sørge for at der kommer en elevator på hotellet. Det er vigtigt da vi bygger hotellet op til 6 etager højt og måske endda også med en tagterrasse.

Processen er en kæmpe opgave men også super spændende, da vi kan være med til at sætte vores eget præg helt fra starten. Alene det at få byggematerialer fragtet til øen er en større opgave. Vi kan ikke lige køre i Stark byggemarked og hente det vi mangler.

Rummenes indretning

Vi kommer til at have 6 etager med forventet 7 værelser pr. etage. Altaner til flest mulige værelser er også med i vores prioritet og tanker.

Vi kommer måske til at have connecting doors på nogen af værelserne, så man kan være sammen 4-5 personer. Man kan på den måde bo sammen som familie hvilket vi selv har manglet og ofte haft behov for under vores egne familierejser. Ellers er værelserne til 2-3 personer.

Selve stilen bliver hyggeligt, med en blanding af dansk funktionalitet, rengøringsvenligt og naturmaterialer fra Østen og Indonesien. I drømmer ikke om hvor mange detaljer man skal tage stilling til i denne proces, pyhhaaa... Det er ikke småting 😅

Som I kan se mangler der lidt endnu. Men alle mand knokler på for at skabe det hyggeligste danske hotel på Maafushi.

Bageri og restaurant

Vores hotel kommer naturligvis til at have eget bageri - som bagermester i Lystrup kan vi til hotellet bidrage med en ekspertise som vores gæster kommer til at nyde.

Vi bygger også en restaurant, hvor vi serverer middagsretter, som bliver en blanding af dansk og lokalt køkken samt lækre alkoholfrie cocktails.

Vi skaffer de bedste råvarer og har et tæt samarbejde med leverandørerne på øen. Lækre alkoholfri cocktails og smoothies blever ligeledes en del af det vi serverer. Temperaturen er høj på Maldiverne, så væskebalancen er vigtig.

Når du kommer på Oceana Paradise forventer vi at din pakke bliver inklusiv morgenmad.

Når byggeriet er lidt længere fremme opdaterer vi siden her med nye fotos.

MASSER AF SOLSKIN

Maafushi Maldives

LÆKRE MOCKTAILS

Alkoholfrie Mocktails

DU BOOKER SELV FLY

Vi flyver ofte fra Hamborg

TROPISK VARME

28-30 grader året rundt