Tilbage til webshop

FAQ

Vi har på denne side samlet en række gængse spørgsmål og svar.

I er så gode til at stille spørgsmål vi de sociale medier og 1000 tak for det.

Vi tænker i ligesom os kan se en fordel i, at samle mange af disse spørgsmål/svar her påsiden.

Hvornår åbner I hotellet og hvornår kan man booke hos jer?

Vi regner med at åbne for hele hotellet i starten af 2025. Tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på hjemmesiden og få besked når vi åbner op for bookning af ophold.

Vi håber at kunne åbne op for de første etager til slutningen af august 2024 men det er stadigt lidt uvist. Opdatering følger når vi ved mere.

Hvad bliver priserne for voksne og børn? - hvis der er forskel...

Vi kender desværre ikke helt omkostningerne på projektet endnu og kan derfor heller ikke endnu give sikre og udspecificerede priser. Men vi opdaterer selvfølgelig så snart vi har nyt :-).

Hvad er den samlede rejse fra Kastrup ?

Flybillettens pris afhænger af hvor mange mellemlandinger du vil acceptere. Jo flere mellemlandinger jo længererejsetid. Vi flyver selv oftest fra Hamborg over Dubai. Turen Hamborg/Dubai tager typisk 6-6,5 timer og så videre til Malé som tager ca. 4 timers flyvning. Fra Malé (lufthavscen) tager vi speedbåd ud til Maafushi og den tur tager ca 35-45 minutter. 

Hvordan bliver jeres lejligheder? Antal personer pr. lejlighed?

Vi kommer til at have 6 etager med 7 værelser pr. etage. Vi kommer til at have connecting Doors på nogen af værelserne, så man kan være sammen 4-5 personer. Så man kan bo sammen som familie hvilket vi selv har manglet og ofte haft behov for under vores egne familierejser. Ellers er værelserne til 2-3 personer.

Hvilken tid på året er bedst at besøge jer?

Maldiverne er varmt året rundt, men som udgangspunkt er december, januar og februar de bedste måneder vejrmæssigt. Vi har dog været der flere gange om året i både højsæson og lavsæson og der er skønt uanset hvornår på året.

Hvordan er vejret på Maafushi i løbet af året?... regnsæson vs. tørke

Vi har selv været på Maldiverne i følgende måneder: februar, marts, juni, juli, august, september, oktober.

De bedste måneder vejrmæssigt er: december, januar, februar. Men naturligvis også de måneder med flest turister.

Gennemsnitstemperaturen er 26-32 grader året rundt og vandtemperaturen er 28-30 grader året rundt. Der er et meget behageligt klima.

Regner det meget i regnsæsonen?

Det er begrænset hvor længe regner er grundet øens størrelse. Bygerne kan være meget lokale. Varmen er der stadig selv om der falder en byge.Man kan under en regnbyge opholde sig i det varne hav eller under en parasol/paraply.

Kommer I til at have folk fra andre lande ansat?

Det gør vi bestemt. Et mix af nationaliteter er altid godt. Det er med til at skabe en god balance og dynamik og passer til vores ønske om hvordan vi vil drive hotellet.

Kommer I til at mangle ansatte?

Det gør vi! Vi vil meget gerne have nogen danskere til at arbejde på vores hotel både for at gøre det mere trygt og hjemligt, samt for at sikre den høje service vi kender hjemmefra. Vi ønsker også, at give unge mennesker en unik oplevelse! Og husk man kan godt være ung af sind;-)

Er der mange insekter myg og lignende man skal gardere sig imod?

Maldiverne er et af de bedste steder vi har været i forhold til myg. Vi har nærmest aldrig fået myggestik og hvis vi har er de forsvundet på kort tid. Myggestik har ikke kløet og vi har ikke brugt noget særligt for at beskytte os. Men selvfølgelig altid smart og rart at have en myggespray med.

Jeg døjer med allergi, skal jeg være opmærksom på noget?

Svar på spørgsmålet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Er det korrekt at man ikke må have badetøj på i bestemte områder på Maldiverne?

I respekt for de lokale og deres kultur, så ser de helst at man på lokaløerne (som vores ø er) ikke går rundt ibikini når man ikke opholder sig på bikinistranden eller er på udflugter.

Skal man være god til at svømme for at tage på udflugter?

Det behøver man ikke at være. På turbådene tilbyder de redningsveste eller man kan til fotografering medbringe en egen badering. Og øerne og havlivet er spændende også at opleve fra båden og gå i land på øerne.

Er bådene de sejler i sikre?

Ja det er de. Bådene tjekkes hver dag og er af høj kvalitet. Kaptajnerne er super dygtige til at vurdere vejret, bølgerne m.m. Hvis der er regnskyld undervejs bliver Shadowpalms hellere på en ø en time længere end sejler ud i usikkert vejr.

Hvordan mødte I jeres samarbejdspartner Shadowpalms Maldives?

Vi mødte dem faktisk på stranden en del år tilbage. Her talte vi en del med dem og tog på mange forskellige tur. Sidenhen har vi opbygget et godt venskab til ejerne og teamet. Der findes også andre turselskaber på Maldiverne, men vi har oplevet den bedste kvalitet hos Shadowpalms som i vores øjne er klart det bedste turselskab.

Hvilket sprog taler de på Maldiverne?

På Maldiverne taler de engelsk og maldivisk (også kaldet Dhivehi).

Kan man besøge resorts fra en lokal ø?

Det kan man i hvert fald! Man kan betale for en dagstur til resorts, hvor man må benytte deres faciliteter. Mankan dog ikke få adgang til værelserne/husene, men man får et fint indtryk af hvor hvordan livet på en resort ø er i forhold til en lokal ø.

Er der børnevenligt på øen Maafushi?

Det er der. Og Shadowpalms turselskab er super gode til børn. Maldiverne er for alle og børnefamilier er også meget velkomne.

Hvad er næste step i processen og hvornår sker det?

Det næste der skal ske i starten af 2024 er, at vi skal til Sri Lanka og Kina for at køre rør, stikkontakter, vinduer, døre m.m. Masser af ting til byggeriet. Og så skal de sidste 3 etager bygges på så hotellet ender med ialt 6 etager.

Hvordan kommer man til Maafushi?

Man flyder til hovedøen Malé hvorefter man tager en båd til lokaløen Maafushi. Sejlturen er med speedbåd og tager 35-45 minutter.

Kan man dykke med rokker?

Ja det kan man godt! Der er mange forskellige rokker på Maldiverne, Mantarays, djævlerokker m.m.

Kan man tage dykkercertifikat på øen ?

YES... det kan man sagtens.

Der er en masse forskellige dykkercentre på øen, blandt andet PADI (som de fleste kender) eller Maafushi Dive og også mange andre.

At tage dykkercertifikat mens du er på Maafushi er en glimrende ide. Har er så meget at se på i livet under overfladen. 🐠

Hvor stor er jeres ø Maafushi?

Maafushi er 1,2 km lang og 300-400 m. bred. Derudover er der ved at blive lavet en forbindelse til en ø lige ved siden af, så øerne faktisk bliver lagt sammen og derved bliver større.

Hvad koster det at leve som turist på øen?

Priserne pr. person er forskelligt alt efter hvor man spider og drikker. Men ca. priser er: Drikkervarer koster omkring 2-3 dollars. Mocktails/shakes koster ca. 5-8 dollars. Mad omkring 10-20 dollars.

Er der butikker og restauranterpå øen?

Der er små restauranter rundt på hele øen, nogen af dem tæt på vores hotel. Der er også små souvenir butikker og supermarkeder. Vi kommer selv til at åbne eget bageri samt egen restaurant i forbindelse med vores hotel.

Hvor stor er øen?

På Maafushi bor der ca. 2.000 indbyggere, så helt lille er den ikke, og der er masser af liv på øen.

For at få mest muligt ud af en ferie hvor længe vil I så anbefale man booker?

Vi anbefaler 10 nætter uanset årstid. På den måde er man ret sikker på at nå en masse udflugter og oplevelser og have tid til afslapning også. Ture kan grundet vejret blive flyttet til andre dage, men 10 overnatninger synes vi giver god tid til det hele.

Kan man besøge skoler på øen ?

Vi arbejder på at få en aftale med en privat børnehave som vi selv har besøgt på Maafushi. Det var en stor oplevelse så vi håber at kunne tilbyde denne mulighed til jer også.

Hvad får I tiden til at gå med på Maafushi ? Får man ikke ø-kuller ?

Vi bliver jævnligt spurgt : 

Hvad får I tiden til at gå med på Maafushi?

Får man ikke ø-kuller af at være der i mere end 7 dage?

Dertil vil vi klart svare NEJ 😀. Maafushi er den skønneste lokale ø, hvor der er masser af ting at foretage sig, og hvor du også vil opleve at slappe af og komme ned i tempo. Personligt foretager vi os disse ting når vi er der:


 • Vandsport
 • Spille spil
 • Gå ture rundt på øen
 • Afslapning på stranden
 • Svømme og snorke
 • Dagsture til resorts på andre øer
 • Tage en masse flotte fotos og videoer
 • Udflugter med vores samarbejdspartnere Shadowpalms
 • Dagsture til andre lokaløer
 • Snakker med de lokale og andre turister
 • Bygger hotel 😁


MASSER AF SOLSKIN

Maafushi Maldives

LÆKRE MOCKTAILS

Alkoholfrie Mocktails

DU BOOKER SELV FLY

Vi flyver ofte fra Hamborg

TROPISK VARME

28-30 grader året rundt