Tilbage til webshop

Byggeriet status marts 2024 og byggeriet skrider fremad

Alt kører som det skal med byggeriet. Det skrider fremad og der bliver arbejdet hårdt og flittigt hver dag. Vi har gode folk på projektet og der er styr på processen både når vi selv er fysisk på øen og når vi ikke er.

Billederne her er bl.a. fra 3. og 4. etage som er godt i gang. Metalstiverne (soldater) var noget af en labyrint at gå rundt i, og det gik bare stærkt med at få dem sat op!

4. etage begynder at tage form. De er så småt ved at have lagt det hele og kan snart begynde at støbe.

Både de indvendige vægge (som er bygget op og om) er godt på vej, de store og større vinduespartier tager form.

Vi bygger hotellet op til 6. etage. Byggeriet var allerede på 3. etage da vi købte det, men da vi har lavet 100 % om på grundplanen og alt indvendigt på de første 3 eksisterende etager, har det taget masser af tiden indtil nu.

Det har været en kæmpe opgave at nå hertil. Men vi er igang og det kører. Vi er godt i gang med at bygge op, op, op 😅, det blir SÅ GODT.

Bemærk arbejds "skoene", ikke just sikkerhedssko 😅 efter dansk standart. Her på Maldiverne kommer man langt omkring med klipklapper.

Og se lige en udsigt at have på arbejdspladsen... ? ☀️, ikke dårligt vel ?

Vi glæder os til at byde dig velkommen når hotellet står færdigt. Vi forventer at kunne åbne hotellet for gæster slut 2024, start 2025.MASSER AF SOLSKIN

Maafushi Maldives

LÆKRE MOCKTAILS

Alkoholfrie Mocktails

DU BOOKER SELV FLY

Vi flyver ofte fra Hamborg

TROPISK VARME

28-30 grader året rundt