Tilbage til webshop

Byggematerialer ankommer med båd

Det er hard work at bygge hotel på Maldiverne. Og man kan ikke lige køre ned i den lokale Silvan og købe mere.

Alt er mere bøvlet end vi er vant til hjemme I DK.

Alle byggematerialer og værktøj skal fragtes til øen med båd og slæbes eller kører på ladvogn og ladbil fra båden til hotellet. Byggematerialerne er løst læsset på færgen og skal derfor også styk for styk bæres på land og videre til hotellet.


På hotellet bæres alt op med manpower - lokale Maldiv-muller knokler 😅💪. Værktøj og maskiner bruges også, men det ser ikke ud som hjemme i Danmark, alt er mere primitivt, men det virker. Byggeriet skrider frem dag for dag.

Vi ændrer meget i den oprindelig grundplan og fordeling af rummene. Vi har overtaget et byggeri som allerede var i gang og oppe i 3 etagers højde. Vi bygger videre til 6 etagers højde.

Den oprindelige grundplan er helt omlagt og det som var tiltænkt at være en mad elevator bygger vi større så det bliver en rigtig elevator, så vores gæster ikke skal gå op til 6. etage.


Vi sætter store og større vinduespartier i alle rum, ligesom vi også bygger altaner til værelserne.

Hver dag holdes der byggemøde og beslutninger tages om hvem står for hvad i dag og så går det ellers bare derud af med byggeriet. Hvis det regner... ja så tager man et regnslag på... og bygger videre 😀.

Vores samarbejdspartner Shadopalm og hans forældre hjælper os med indkøb og bestillinger. Der laves indkøbslister og bestilles varer ud fra ingeniørernes beregninger og ønsker.

Det er vildt spændende...vi er på ukendt grund og vi elsker det.

MASSER AF SOLSKIN

Maafushi Maldives

LÆKRE MOCKTAILS

Alkoholfrie Mocktails

DU BOOKER SELV FLY

Vi flyver ofte fra Hamborg

TROPISK VARME

28-30 grader året rundt