Tilbage til webshop

Byggeriet

Vi bygger hotel på Maldiverne, nærmere bestemt på vores favorit ø, Maafushi som ligger ca. 35-45 min i speedbåd fra hovedøen, Malé.

Maafushi er en relativt lille lokal ø. Den er ca. 1,2 km lang og 0,3 km bred.

Øen byder på en masse forskelligt såsom, restauranter, vandsport, ture, udflugter, smukke strande mm. Det er en af de mest udviklede lokaløer på Maldiverne.

På lokal øen er der rig mulighed for, at opleve kultur og få en masse oplevelser til billigere penge end på Resort-øerne. Der er også mulighed for dagsture til resort-øer for at få den del af oplevelsen med mens du er på ferie på Maldiverne.


Her er lige lidt om processen:

Vi har købt et allerede igangværende byggeprojekt og vil sætte vores helt eget personlige præg på bygningen. Derfor skal der ændres på indretningen og værelsesfordelingen på de forskellige etager.

Derudover udvider med flere etager til hotellet, så vi i alt får 6 etager med i alt 39 værelser.

På hotellet laver vi også en restaurant/mini bageri, da vi hjemme i Danmark ejer et bageri og ved hvordan bagværk skal laves, samt hvad der mangler på øen.


Vi arbejder stadig på at færdiggøre de sidste detaljer inden vi kan påbegynde projektet. Vi forventer at have det helt færdigt om 12 måneder = slut december 2024/start 2025.

Vi håber, at I har lyst til at følge med på vores rejse!

MASSER AF SOLSKIN

Maafushi Maldives

LÆKRE MOCKTAILS

Alkoholfrie Mocktails

DU BOOKER SELV FLY

Vi flyver ofte fra Hamborg

TROPISK VARME

28-30 grader året rundt