Tilbage til webshop

Hvad byder Maafushi ind med som ferie destination ?

På Maafushi, kan du nyde en række aktiviteter, vi lister her blot nogen af dem:

1. Strande: Maafushi har smukke strande, hvor du kan slappe af, sole dig og svømme i det krystalklare vand.

2. Snorkling og dykning: Maldiverne er kendt for deres fantastiske koralrev. Du kan tage på snorkling- eller dykkerture for at udforske det farverige marine liv.

3. Gåture: Udforsk øen til fods, da den er relativt lille, og du kan opleve den lokale kultur og smukke omgivelser.

4. Vandaktiviteter: Prøv vandsport som windsurfing, kitesurfing, jet ski, parasailing og sejlture mm.

5. Udflugter: Tag på ture til nærliggende øer og oplev forskellige kulturer og landskaber. Der er også en lokal færge, som man kan tage mellem lokaløerne.

6. Spise lokale retter: Nyd Maldivisk mad på de lokale restauranter og prøv fisk og skaldyr. De tilbyder også en masse andet mad, så der er noget til alle. Vi kommer til at have en restaurant på vores hotel, som man kan benytte. Der vil være lidt blandet, som vi selv savner når vi er på Maldiverne og generelt bare noget vi synes er lækkert eller kunne forbedres andre steder. Følg med på Instagram på siden her: @oceanaparadiserestaurant 

7. Solnedgangsture: Tag en fisketur for at opleve den betagende udsigt fra vandet og se den flotte solnedgang (måske du er heldig at se delfiner)

8. Dyreliv og naturoplevelser: Se delfiner, hvalhajer, djævlerokker (mantarays) og skildpadder på ture og udflugter. Er man heldig ser man også andre former for hvaler i det smukke hav. Det bedste tour selskab på Maafushi er Shadompalm, følg dem her på Instagram @shadowpalmmaldives

9. Shopping: Maafushi har små butikker, hvor du kan købe souvenirs og lokale håndværksvarer. Man kan endda få malet et personligt maleri ved den lokale maler, som er vanvittig dygtig.

Husk at respektere de lokale regler og kultur under dit besøg på Maafushi🤍


MASSER AF SOLSKIN

Maafushi Maldives

LÆKRE MOCKTAILS

Alkoholfrie Mocktails

DU BOOKER SELV FLY

Vi flyver ofte fra Hamborg

TROPISK VARME

28-30 grader året rundt