Tilbage til webshop

Besøg i lokal privat børnehave og 3 forskellige skoler på Maafushi, Gulhi og Guraidhoo

Vi har medbragt hjemmefra en hel kuffert med Duplo og Lego som vores egne børn har haft som små samt Lego fra Thomas egen barndom.

Kufferten vejede hel 20 kilo - fyldt med Lego.


Vi har tidligere besøgt de lokale skoler og er altid blevet taget så godt imod. For os er det meget vigtigt at havet tæt og godt forhold til lokalbefolkningen. Vi interesserer os for livet på øen samt for måden de lokale lever på og fungerer i hverdagen.

Dette besøg var ikke et normalt besøg. Børnene var SÅ taknemmelige og glade ved synet af al Lego og Duplo og vi mærkede virkelig hvor meget vores donation blev værdsat af både børn og voksne. Der blev straks taget Lego i brug og fantasien fik frit løb. 

Vi var med til lidt undervisning på engelsk og børnene sang sange på engelsk.


Hjemme i Danmark møder vi også opbakning til donation af Lego. Vi har været så heldige at Lego har sponsoreret 2 store kasser helt ny lego til os til at give til skolerne på de 3 øer. Vi er meget taknemmelige for Legos donation.


Der er styr på processerne i skolerne på Maldiverne. Børnene kom ud af klasseværelserne og linede flot op på rækkerog ventede pænt på besked om gaverne vi have med. Det var en skoledag ud over det sædvanlige. Og af samme grund ville skolerne gerne have fotos af aktiviteterne i løbet af dagen.


MASSER AF SOLSKIN

Maafushi Maldives

LÆKRE MOCKTAILS

Alkoholfrie Mocktails

DU BOOKER SELV FLY

Vi flyver ofte fra Hamborg

TROPISK VARME

28-30 grader året rundt