Tilbage til webshop

Dagstur til hovedøen Malé

Man kan nemt tage en dagstur til Malé enten med den lokalefærge eller med speedbåd. Transporten tager en times tid.

Vi har flere gange været på dagstur til hovedøen og rundt og se Malé. Vi var blandt andet på et lokal marked, hvor de primært havde frugt og grønt.

Vi var selvfølgelig også forbi det lokale bageri, hvor vi også købte lidt forskelligt, for at se hvad de havde og smage på nogle af deres produkter/bagværk, da det skulle være det bedste på hele Maldiverne.


Her på turen var vi også på det lokale fiskemarked, hvor der var en helt masse nye friske fisk der kom ind. Travlt det var der!🐟

Vidste du:

Malé er hovedøen på Maldiverne. Der bor omkring 150.000 mennesker på Malé & ca 80.000 på Hulhumalé, som er en kunstig ø der blev lavet for at afhjælpe overbefolkningen, da der ikke var mere plads på Malé til flere indbyggere. Derfor er det primært højhuse som man ser der, for at få plads til så mange mennesker som muligt på den lille ø. Det er særligt de lokale fra små øer længere væk, som har brug for en lejlighed for at arbejde/studere og forsørge sig selv samt familien. Derudover, så er det også nogle fra andre lande som arbejder på nogle af de mindre øer tæt på Malé, som bor der. Malé og Hulhumalé er ca 5,8 kvadratkilometer til sammen.


MASSER AF SOLSKIN

Maafushi Maldives

LÆKRE MOCKTAILS

Alkoholfrie Mocktails

DU BOOKER SELV FLY

Vi flyver ofte fra Hamborg

TROPISK VARME

28-30 grader året rundt