Tilbage til webshop

Hvad laver man om aftenen?

På Maafushi bliver det mørkt tideligt - ligesom du måske kender det fra Thailand. Og når det er mørkt er det MØRKT 😁. 

Mange har spurgt os hvad med myg når mørket falder på?. Vi synes Maldiverne er det eksotiske land vi har rejst i hvor myggene er mindst generende. Maldiverne er et af de bedste steder vi har været i forhold til myg. Vi har nærmest aldrig fået myggestik og hvis vi har er de forsvundet på kort tid. Myggestik har ikke kløet og vi har ikke brugt noget særligt for at beskytte os. Men selvfølgelig altid smart og rart at have en myggespray med.

Når mørket falder på kan du f.eks:

Gåture: Udforsk øen i aftenstemning, her er hyggeligt og de lokale vil gerne have en god snak, de er sociale og venlige.

Spise lokale retter: Nyd Maldivisk mad på de lokale restauranter og prøv fisk og skaldyr. De tilbyder også en masse andet mad, så der er noget til alle. Vi kommer til at have en restaurant på vores hotel, som man kan benytte. 

Solnedgangsture: Tag en fisketur for at opleve den betagende udsigt fra vandet og se den flotte solnedgang (måske du er heldig at se delfiner)

Der er også mulighed for aftenfiskeri eller sejlture i solnedgangen - her kan du et foto fra aftenfiskeri arrangeret af vores samarbejdspartnere Shadowpalm. Det bedste tour selskab på Maafushi er Shadompalm.

Du kan også tage en aftendukkert, havet er varmt døgnet rundt ❤️. Husk badetøj... husk at respektere de lokale regler og kultur under dit besøg på Maafushi🤍


MASSER AF SOLSKIN

Maafushi Maldives

LÆKRE MOCKTAILS

Alkoholfrie Mocktails

DU BOOKER SELV FLY

Vi flyver ofte fra Hamborg

TROPISK VARME

28-30 grader året rundt